.

Sunday, April 01, 2012

Jalan2 di AEON

Smlm aku secara rasmi gi jln2 ke Pusat Membeli Belah yg terbaru dibuka iaitu AEON d Station 18, Ipoh. Kat bawah nie sume gambar2 aku disepanjang hari tersebut...


-awal2 pagi lg dah ramai yg bpusu2 siap tggu dpn pintu, maklumlah lom lg kul 10-

- nie pulak berbaris nak dpt pizza free dr La Boheme -

- para pekerja sdg sibuk memacking utk diberi pd org yg suke mende free mcm aku :p -

- taraa...ni dia Mini Chicken Pepperoni Pizza...sedap giler smpai 3x aku amik heh2 -

- mcm2 aktviti ada hari tu, start dr 29 Mac - 1 April -


- dan jugak ada byk sale yg mengujakan -




- gambar last ni ialah bunga2 tanda tahniah atas pembukaan kedai2 dorg -

0 kesan degil: