.

Friday, August 31, 2012

Hafiz ft Dato' Siti Nurhaliza - Muara Hati (OST Adam & Hawa)

Hafiz ft Dato' Siti Nurhaliza - Muara Hati (OST Adam & Hawa) 



Cinta terpisah ruang waktu 
Tetap cinta bersatu dalam hatiku 
Walau raga kita tak mungkin bersama 
Ku yakini hati kan tetap setia 

Ku percaya kemana pun kau berjalan 
Suara cinta menuntunmu kepadaku 
Kerna bila cinta sudah bersemadi 
Takkan terpisah hati 

Korus: Demi cinta dalam hatimu 
Ku yakin engkau untukku 
Meski jejak pisahkan kita 
Cinta kan bawa kembali padamu 
 Hoo uuu.. 

Aku ada kerna kau ada 
Dan cinta hatiku hanyalah untukmu 
Jalanku tertuju padamu 
Kemana pun kan pasti kembali 

[Ulang Korus] 

Demi cinta dalam hatimu 
Biarkan aku merasuk 
Bersatu dalam hatimu 
Hanya dirimu dan aku 

Demi cinta dalam hatimu 
Biarkan aku merasuk (merasuk dalam hati) 
Cinta..

Thursday, August 23, 2012

Jgn sibuk hal org lain boleh?? Kubur kan lain2...


Saturday, August 18, 2012

Esok Raya!!!

Esok raya tapi aku masih di sini lom lik kampung lagi..

  • nak balik mana pun x tau...
  • baju raya pun x beli lagi
  • nak wat biskut raya pun mls nie...
mood raya???di manakah kamu???

Pandelela & Ketupat

Apa kaitan Pandelela dengan gambar ketupat nie??? ish kompius aku...


p/s : nasibla bila klik link tu xde gambar ketupat hehe... 

hehe sudah tukar daaa....


Esok last day Ramadhan

:(

Thursday, August 16, 2012

Cekelat Milo

Cekelat milo DIY... adik bongsu aku yang pernah wat gini..ape2 je ntah...yg aku tau ms kecik2 aku suke curi2 mkn milo..bukan minum milo...sampai leh berangan2 nanti bila besar dah kaya..nak beli milo penuh 1 umah ish..ish..ish... :p


Wednesday, August 15, 2012

Nak Bertunang

Salam 27 Ramadhan..okay sok kita akan berpuasa untuk hari yang ke-27...tinggal 3 hari lagi la termasuk esok...Ahad dah raya...

InsyaAllah raya ke-3 nie adik aku akan bertunang...Sabtu tadi balik kampung gubahkan hantaran untuk dia punya majlis pertunangan..gambar nanti kendian aku upload....

So x pasti lagi sama ada raya nie aku lik kampung ke tidak..huhu...

p/s : harap2 dapatlah balik kampung.... 

  1. Tepak Sireh

  2. Kain Ela


  3. Buah2an

  4. Tuala


  5. Sejadah


  6. Kek


  7. Potpuri


  8. Handbag + Kasut


  9. Telekung


  10. Coklat 

  11. Cincin Risik + Tunang


Balik Kampung!!!!

Nampaknyer start hari nie dah ada yang balik kampung untuk beraya di kampung...yelah lik kampung mestilah nak raya kat kampung kan...so pada semua yang balik kampung sempena raya nie..diucapkan 

SELAMAT BALIK KAMPUNG


Wednesday, August 08, 2012

Big Apple

Berbuka dengan big apple..nyum..nyum...nyum....







Lagi 1 aku beli namanyer Ice Berg..tapi kat website Big Apple tu xde plk gambarnyer..pastu dapat air free


Tuesday, August 07, 2012

Adoiyai duit baru...

Korang perasan x yang duit syiling baru nie saiz dia lebih kurang sama? Kekadang tension gak aku mana x nyer dah 2 kali terkena nie kerana saiz syiling tu punya pasal la...

  1. Aku gi pasar malam, beli mende ntah x ingat, rege mende yg aku beli tu RM2.20 camtu, aku bagi RM2.50...tunggu punya tunggu peniaga tu wat dek je..then aku ckp la balance 30sen, tadi saya bagi 2.50..then dia pun bkata..la ingatkan 20sen td..adoiyai 50sen dan 20sen....huhu

  2. Aku beli apa ye x ingat jugak la...haishh asyik lupa je...yelah camne nak ingat dah lama kot...patutnya balance 40sen...cashier tu bagi 35sen aje..kurang 5 sen...adoiyai 10sen & 5sen..huhu lagi...

Apa2 pun layankan jelah gambar duit kertas & syiling baru nie..raya nie konfem belambak la dak2 dapat duit baru kan...









Saturday, August 04, 2012

Cantiknyer Khemah