.

Wednesday, August 01, 2012

Giler sekejap...

Ish2 apa yang giler2 nie x baik tau..aku nak bercerita pasal 1 game nie..memang wat aku giler..dulu aku asyik main Texas Hold'em Poker je..pastu game nie pulak..Boomz click sini MMOG Boomz BM


Tapi sejak semalam aku dah slow down sket main..macam dah bosan pulak rasanya... Nak tau best ke x game nie korang try la ye..game nie dalam  BAHASA MELAYU...

p/s : tapi aku kompius gak melayu pe ntah sebab macam pelik je melayunyer tu hehe..

0 kesan degil: