.

Thursday, September 13, 2012

"Curi-Curi Suka" Giveaway!


Haha..dah lama jgk aku x masuk contest @ giveaway kat blog kan..mulai ri ni nak aktif semula la..mn tau ada rezeki kan...

okay utk permulaan aku nk masuk giveaway curi2 suka yang aku terjumpa dari blog ! Eqbal Zack...hadiah dia best tu..dpt novel utk 5 pemenang bertuah siap ada sign penulis novel tu lg...& dpt fridge magnet gak..best2...

cara nk join..
  1. follow blog ! Eqbal Zack
  2. buat entry psl giveaway 
  3. pastu tinggalkn link entry yg dh dipost tu kat ruangan komen entry "Curi-Curi Suka" Giveaway!
masa aku wat entry nie dah ramai gak yg join adalah dlm 117 org kat list tu..x tau tu latest update ke x..sape2 nk join sempat lg tarikh tutup 16 september 2012...

p/s : mintak2 la ada rezeki aku Amin

2 kesan degil:

Jaja Sutera said...

Salam... :)
Jaja dari segmen yang sama..Jaja dah follow awak,mai la follow Jaja balik.. ^_^
jemput join GIVEAWAY Jaja..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

jom join TEAM kami jugak..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/perasmian-group-blogger-team-blogger.html

FL blogh0use said...

hye2!! good luck ! =)