.

Thursday, October 25, 2012

Yeay hadiah dh sampai


Alhamdulillah hadiah dh smpai x sgka betul punyalah best hadiah tu, walaupun mini jer kan. Nie yg btambah smgt nak join contest2 yg ada kat dlm blog nie...

Tq pd pganjur contest.

Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Saturday, October 20, 2012

20102012

Ada apa dgn tarikh 20102012???
Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Friday, October 19, 2012

Sisa Cinta Kita





Ok sbnrnya sblm aku bc novel 7 Hari Mencintaiku tu aku baca novel nie dulu... Memula aku ingatkan novel 7HM tu dgn novel nie penulis yg sm...sbb jln citer lebih kurang sama psl isteri x hormat suami, ish2... Apa daa...


Kalau novel 7HM si Mia nie mmg dr mula lgsg x suka Khuzairi dlm novel SCK plk si Qisya nie bcinta dgn Aqif...cume disbbkn 1 tragedi Qisya trs buang Aqif dr hidup dia...& sgt2 bencikan Aqif...smpai dendam giler la...

Ok2 aku bukan nk bcerita psl jalan cerita novel nie, tp bg ulasan kan...sm gak dengan novel nie part kekurangan ajar si Qisya tu smpai wat aku menangis, smpai hati si Qisya wat suami dia cmtu :(

Bintang aku nak bagi sama jugak la mcm novel 7HM 3.5 bintang...agak2 ada ke novel yang aku leh bg 5 bintang???hehe :p


Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

7 Hari Mencintaiku





Nie novel paling tebal aku pernah baca, sume ada 1050ms tmasuk ms iklan dan aku bjaya habiskn baca dlm ms 3 hari tu pun x bc secara bterusan, sbb kan skrg aku dah ada Zara, klu xde sekecik tu memang x benti la aku bc...bc novel skrg nie pun skdr mgisi ms2 Zara tido, klu dia dh x tido kena uruskn dialah plk ye x...so pendek kata keutamaan skrg nie utk Zara bukan utk novel hahaha...


Ulasan aku utk novel nie

1. Aku tertanya ada ke org yg giler laser n x bperikemanusiaan,ego, sombong & bongkak giler cmtu kat dunia sbnr?

2. Sangat touching kat part2 yg sedih huhuhu, smpai mgalirkan air mata la plk :p

3. Btuahnya klu ada lelaki yg mmg syg giler wpun dihina sebegitu teruk oleh isteri sdiri, ish2...

So pendek kata, novel nie boleh layan la, xdelah mgarut sgt...aku bg 3.5 bintang la...banyak la tu kan...

Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Sunday, October 07, 2012

نور زارا امتنان ﺑﻧﺕ محمد عمران


Alhamdulillah puteri sulung aku slmt dilahirkan pada 30 September 2012...

Semalam majlis aqiqah telah pun dilaksanakan. Selain tu nama juga telah diumumkan semalam secara rasminya iaitu نور زارا امتنان ﺑﻧﺕ محمد عمران. Juga x lupa cukur rambut Zara, lepas nie Zara xde rambut la ye, xpe nanti tumbuh lik rambut tu kan sayang kan... Sume yg sunat dilakukan pada hari ke-7 kelahiran berjaya dilaksanakan. Amin, syukur ya Allah.


Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network