.

Sunday, December 30, 2012

Tiada alasan lagi

Ok nampaknya lepas nie mmg xde alasan la x update blog kan, klu xde laptop leh update melalui note, kalau xde note leh update mcm yg skrg nie...ya melalui phone haha...

Tu jelah adios. Ops oklah2 aku citer la sket, smlm dinner Pak Ngah belanja...makan kat Arabian House Restaurant (kalau x silap la tu namanya)...makan byk giler, smpai sakit perut nie...kat atas tu aku tepek la seketul dua gambar...

Dah ngantuk zara pun dh tido.

p/s : 30.12.12 Zara dh 3 bulan :)


Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Saturday, December 29, 2012

Zara tidooo...



Zzzzzzzzzz tido letih bjln2


Sent from Samsung Galaxy Note 10.1

Mama ♡ Zara

 
http://instagr.am/p/T0CjRJtgWi/

Salam semua..nie my picture with my little princess..cute kn hehe :)

Sent from Samsung tablet

Wednesday, December 12, 2012

Kerana 121212

Kerana tarikh cantik nie sanggup para2 ibu wat pbedahan melahirkan anak, ish...ish...ish... Aku yg bsalin normal nie pun rs x tertanggung sakit melahirkan, agaknya cmne la sakit bsalin melalui pembedahan tu ye...nak sembuh lg makan masa.

Sape yg mulakan jadikan tarikh cantik nie sesuatu yg ditunggu2 ya? Yg aku ingat dulu Erra Fazira kawen ngn Yusri tarikh 03.03.03 hantaran 33333.33 pukul 3.33ptg ye ke? Sorry ler klu tsilap. (Memandai2 je aku nie kan)

Bercerita pasal tarikh cantik bermakna dah abisla tarikh cantik..tunggulah 100 tahun lg,err ms tu mungkin ramai antara kita yg dh xde lg kat dunia nie. Mn ada tarikh 13.13.13 kan... Nak tarikh cantik sket leh la tunggu tarikh 1.3.13 x pun 31.1.13.oklah adiossss...


Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

121212

Cantik betul date ri ni kan...so Happy Birthday Encik Suami (eyewww geli la pggl encik suami)...Happy Birthday Mr Husband :)

Nak wat kek insan yg diraikan xde kat sini...postpone la ye

#nak mam kek

Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Saturday, December 08, 2012

Kawen

Lama giler x update blog nie, semakin mls rasanya nak update huhu...bukan xde citer yg nak diceritakan tapi kemalasan nak menaip nie melampau2 pulak..

Xpe2 aku akan cuba utk sentiasa menaip entry2 terbaru utk anda semua (mcm la ramai sgt nk bc blog aku, ntah2 aku sorg je yg bc haha)

Kat atas nie gambar kawen pak cik aku belah pompuan kat Shah Alam ri tu 02.12.12... Ahad nie kenduri belah lelaki plk. Aku still kat sini, sok ada majlis naik buai anak makcik aku merangkap sepupu aku...mak cik aku ajak zara join sekali..hehe xmo la aku menda tu adat je kan...oklah nak smbung tido zzzzzzz


Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network