.

Friday, January 18, 2013

Blog! Blog! Blog! Blog!

Salam, pekabar sume pagi nie? (adoiyai "bajek" macam ada readers tegar je baca blog ko kan... :p, X kisahla yang penting aku happy :))

Ok awatnya tajuk post kali nie Blog! Blog! Blog! Blog! ??? Jawapannya adalah sebab aku ada 4 blog, banyak tak banyak blog aku? Mana blog2 aku sume tu? Kenapa banyak sangat blog? Ish sukati aku la.

Blog yang aku ada :

1st http://adhila.blogspot.com
of koz la bl og nie kan citer pasal kehidupan aku, gambar2 yg menarik dan macam2 lagilah pendek kata ini blog macam2 ada

2nd http://nuradylea.blogspot.com/
Blog pasal resepi ada yg aku dah pernah buat & ada jugak yang belum buat hehe

3rd http://simfonimel0dicinta.blogspot.com
Blog Diari Perkahwinan, dari sekecik2 persiapan hinggalah sebesar2 gajah...eh gajah x besar sangat yang lebih besar dari gajah.[private blog...x tau nak set public ke x]

4th  http://myjuniorodyssey.blogspot.com
Blog Pengembaraan Si Kecil Ke Dunia, sape si kecik tu kalau bukan Nur Zara Imtinan :) [pun private blog....dalam proses untuk set kepada public]

Link blog kemudian aku letak. Adios.



Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

2 kesan degil:

centado said...

lamanye tak dengau citer
:)

C'est La Vie said...

@En. Çentado, haah kan...sy pun lama gak x dengau citer psl centado...xpe..nak tau citer pasal sy leh tgk fb atau blog sy...insyaAllah selagi sy bernafas..ada la citer terbaru :)