.

Sunday, January 20, 2013

Wow Tak Sangka

Salam sume....aku betul2 tak sangka nie tetiba rating blog aku meningkat semua gara2 drama Setia Hujung Nyawa...agak2 kalau aku bagi tau jalan citer yang lengkap yang ada kat novel tu menangis ke penulis novel tu nanti? Yelah x pasal2 orang x beli novel tu kang... cume yang pasti sume novel pun mesti happy ending kan...aku x pernah lagi baca novel yang sad ending...kalau sesapa ada baca novel sad ending sila bagitau aku...aku nak baca....
Tgk dari rating nie..macam x percaya ada orang yang bukan dari Malaysia baca blog aku...paham ke ntah apa yang aku citer...sebab kebanyakkan post aku dalam bahasa Melayu...tu pun guna singkatan...mungkin mereka2 nie tersilap taip pastu terklik kat blog http://adhila.blogspot.com nie..hehe :p x kisahlah tu sume...yang penting blog nie ada orang singgah wah sangat happy la aku sekarang nie :)
Sent from Samsung Galaxy Note 10.1

0 kesan degil: