.

Thursday, February 28, 2013

Rindu Bertamu di Abu Dhabi

Layan gak citer ni kan...citer Setia Hujung Nyawa aku tengok awal2 je..lepas tu dah malas nak tengok dah...
Sinopsis cerita nie korang leh google je..ramai blogger2 yang wat entry sinopsis citer nie ye x...
Ok aku just nak melontarkan agakan aku untuk jalan citer nie...
1. Nanti Fareez jumpa abang dia Firdaus tu kat Abu Dhabi sebab tu tajuk dia Rindu Bertamu di Abu Dhabi
2. Ain tu nanti meninggal dunia sebab sakit/bersalin...dia kan dinasihatkan untuk x teruskan kehamilan dia..tp dia nak teruskan gak sebab dah lama menanti.
3. Firdaus balik Malaysia pastu kawen ngan Fatin
4. Biasalah kejahatan akan terbongkar jugak kan...so tunggu, x payah nak menyampah2 sangat la ye...berlakon je tu...
p/s : seriusly aku lebih suka lakonan pelakon2 pembantu dalam citer nie..sebab dorang reti berlakon berbanding lakonan Shah Jazle...sorry la ye pd sesiapa yg minat Shah Jazle.
Sent from Samsung® Galaxy Note 10.1

Monday, February 25, 2013

Nian Di Hati ~ Elin Nadia

Komen aku - Booooosan....
p/s : sebab tu berhari2 baru habis baca
Sent from Samsung Galaxy Note 10.1

Sunday, February 17, 2013

Zara with Bunny & Nyet2

Zara dengan menan dia hehe
Sent from Samsung Galaxy Note 10.1

Thursday, February 14, 2013

Warna 2013

Kalau korang pereka fesyen @  orang yang suka fesyen mesti tau warna hit untuk tahun ni kan....apa dia warna yang dijangka hit untuk tahun 2013? Ya warna pastel...macam gambar di atas...tapi sejak azali aku memang suka warna2 pastel berbanding warna2 yang terang
Sent from Samsung Galaxy Note 10.1

Wednesday, February 13, 2013

Nampak sangat tipu

Aku xde pun gi isi minyak kat Shell, pastu xde masuk apa2 peraduan Shell, tetiba menang dah tu soh kol, ko la kol aku, pehal pulak aku yang kena kol kalau ye aku menang.

Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Friday, February 08, 2013

Jalan2 di Candylicious

Just nak letak gambar kat atas nie...sila abaikan muka yg nmpk mcm tembam tu...itu hanya camera effect hakikatnya aku dah makin kurus yeay :)
Sent from Samsung Galaxy Note 10.1