.

Thursday, April 25, 2013

Bukan Milikmu ~ Salleh Shihabuddin


Okay dah abis baca novel yang mengarut & x logik.

Ada ke dok umah family lelaki yang dah perkosa dia pun x tau, x suka amik gambar pun x kan la xde gambar latest langsung kut.

Pastu x kan la langsung xde call si anak yang kat obersi tu bagitau pasal ada amik anak angkat, kirim gambar dan sbgnya...

Betul2 mgarut, ada lg 1 tapi x ingat la pulak...

Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

0 kesan degil: