.

Tuesday, April 02, 2013

Sebenarnya Saya Isteri Dia ~ Zura Asyfar

Okay sebenarnya aku lom ada lagi novel nie & lom lagi baca novel nie... kalau tak silap aku novel nie novel baru...tup2 dah ada adaptasi ke drama la pulak... confirm berduyun2 la peminat novel & drama gi cari novel nie kan...termasuk aku la tu..hehe...

Ok semua aku nak update ni..sape2 yang nak baca Bab 1 - Bab 21 novel nie..leh la klik kat link ni okay Sebenarnya Saya Isteri Dia Online

p/s : x lama lagi ada PBAKL leh la dapatkan novel nie dengar harga yang superb kat sana kan...muahaha...

1 kesan degil:

DhiyaDamya said...

pls update bab 22