.

Friday, June 14, 2013

Bestnya Blog Aku

Tadi aku baca catatan lama kat blog aku nie, tetiba aku rasa best...rupanya aku dulu selalu taip post kat blog, post gambar2 yang aku snap, tengok gambar tu cantik je macam guna camera mahal, padahal aku guna henpon je...

Henpon. Ya hp nie byk jasanya pada aku....dah pulak citer pasal henpon ( hmm mn ntah pegi chager BB kete aku tu)

Ingat nak taip pjg lg tapi mgantuk la pulak ( hehe camne la nak jadi blogger terkenal kalau camnie gayanya kan)...

Oklah tido...zzzzzzz....zzzz

Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

0 kesan degil: