.

Thursday, June 06, 2013

Pelangi Cinta Buat Suami ~ Acik Lana

Sekarang aku tengah baca novel ni..baru sampai muka surat 705...banyak lagi nie...sume ada 823 ms...nanti dah abis aku update utk review novel nie ya...cekidaut...


Update 00:14 a.m

Okay aku baru je abis baca novel Pelangi Cinta Buat Suami, komen aku

1st - jalan cerita not bad la, leh layan...tapi xdelah sampai kuar air mata@gelak terbahak2...senyum?? Ntah x perasan ada ke x aku senyum

2nd - part Imanina meraih cinta Tengku Qalif & sebaliknya tu patut dipanjangkan...macam kurang triller (err camno nak eja nie?) la cinta bertaut kembali semata2 kerana diari

3rd - novel ni patut kena letak label 18SG ke 18SX aku pun x pasti...macam dalam tv tu...sebab macam x sesuai la pulak kat certain2 (nak speaking jugak, tp ejaan ntah betul ke x ntah) part untuk bacaan under 13 tahun ke bawah...

Ha itu jelah kut... over roll okay...aku bagi ¤¤¤ << konon2 bentuk bintang la tu :p

Sent from my Samsung® Galaxy Note 10.1

0 kesan degil: