.

Friday, January 10, 2014

Aduhai Sabar Jelah

Nilah rasanya cabaran ada anak... Aku dah siap taip entry panjang gila sekali Zara klik mende ntah abis hilang semua x leh nak tekan undo... Hari tu penat2 aku menaip ditariknya chager laptop tu abis mati laptop. (Bateri rosak tu yg kena gn chager)

Sudahnya aku tutup jelah laptop esok2 la aku update.

Kat gambar tu adalah budak kecik yang dimaksudkan

p/s : tergendala lagi la nampaknya nak aktif berblogging huhu


Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Wednesday, January 08, 2014

Doa Cepat Kaya!!!

Sent from my Samsung® Galaxy Note 10.1

Cantik Baju Pengantin Mawar Fizo

Cantik kan baju pengantin yang Mawar pakai...hahaha..maklumlah aku kan suke kaler pink biru aka biru pink ni...hehe.... :)

Sent from my Samsung® Galaxy Note 10.1

Tuesday, January 07, 2014

Ha Nasib Baik Betul

Dah lama x menaip guna bb. My bb plk dah mcm mati segan hidup x mau...ehh silap plk hidup segan mati x mau...

Nak aktif balik la berblogging...sbb nak kumpul duit nuffnang hehe...so meh2 semua jengok2 blog aku nie...

Utk comeback nie...aku share gmbr mkn mlm kat Lumut pd 4.1.14 yg lalu...

# x puas mkn nasik sikit bebenor

Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Testing2 123

Err betulke address nya nie???
Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network