.

Saturday, March 01, 2014

Alamak Payment Nuffnang Ku

Salam, dalam bulan lepas 7 Januari aku cash out payment nuffnang aku..rupanya2 waktu sesuai utk cash out adalah hujung bulan...ini bermakna bulan depan la baru aku dpt cek nuffnang aku tu..ehh silap bulan ni...hari ni kan dah bulan Mac ehehe....

Kata nak struggle berblogging...tp smpai hari ni xde banyak pun entry baru yg aku buat so BE aku sama je dok hat tu gak..pe citer?? Korang..korang..korang... click la iklan2 nuffnang aku nie plzzzz....nak kumpul duit huhu....

Oh ya meh gi blog Little Zara Shop ada yg best kat sn...jangan lupa follow ya... wink..wink... ♡

Sent from my Samsung® Galaxy Note 10.1

0 kesan degil: