.

Wednesday, July 09, 2014

Lagi 1 Citer Mengarut

Salam...dah lama x taip blog kan hehe..oklah pasal tajuk di atas..ntah camna aku boleh terjebak tengok cerita Kerana Terpaksa Aku Relakan atau singkatannya KTAR...awal2 citer oklah..ni nak dekat2 ending makin merapu pulak...adoiyai...

1st aku lupa scene yg mn..& pasal apa...
2nd.. mak tajul tu selamba je baca Yasin x tutup aurat haishhh...
3rd.. dorg gi ambik indah dr hotel..gi dok hotel lain..hahaha...awat tak ajak je indah ngn kwn dia tu tido umh datuk tu...
4th...saiful jumpa gambar wife dia ngn yazid tu..dah bhari2 kot x kan la x buang2 sampah tu..pdhal letak dpn katil je..x logik...x logik...
5th...Ayah indah soh saiful blk jaga wife dia..pdhal dh cerai talak 3 kot...
6th...fahin tu sesuka hati je masuk bilik indah time kat hospital..ketuk la pintu dulu kot ye pun...
7th...kat rumah baru tu pun sama tgh kemas2 brg boleh plk dua lelaki tu dok lepak2 dlm bilik indah...haishh x fhm aku....
8th..inai tampal..sehari je dh hilang..klu gitu awat x buka time lps kawen hahaha...

Sebab byk citer melayu yang mengarut & x logik camnilah yang buat aku malas tengok cerita melayu...adios...


Sent from Samsung Mobile.