.

Sunday, August 17, 2014

Warna Tema Raya 2014

Salam, Hai...hai..hai... lama jugak tak menaip nie..ada yang masih beraya??? Ada yang baru balik open house??? Atau baru je buat open house??? Xpe2..selagi syawal masih ada boleh la beraya ye tak...

Cerita raya aku??? Nantilah citer..aku nak citer pasal warna tema yang terhangat bagi tahun nie...

1. Merah & yg seangkatan dengannya...
- meroon
- merah hati
- pink
- pink belacan
- pink sirap bandung
- & lain2 warna seakan2 merah & pink.

2. Biru & yg seangkatan dengannya...
- biru gelap
- biru laut
- biru turqoise
- biru ala2 hijau (x tau istilah yg tepat hehe)
- & lain2 warna yg boleh dikategorikan dalam kumpulan warna biru.

Tu 2 warna yang top mengikut pemerhatian aku...korang semua setuju x? Apa warna tema raya korang tahun nie??? Warna tema family aku pulak jeng..jeng..jeng... 





Nnti aku upload ya hehe...dah transfer semua gambar kat laptop..so xde plk kat henpon nie...ok itu jelah entry kali ini...adios...

Sent from Samsung Mobile.