.

Saturday, January 24, 2015

Sorry Sangat2

Assalamualaikum Dunia..

Dah lama sangat x menaip kat sini kan..kenapalh sejak akhir2 nie busy sangat sampai tak sempat nak on laptop..apatah lag nak menaip kat sini...takpelah cuba la jugak cerita apa yang terjadi sejak si blogger menghilangkan diri... takdelah menghilangkan diri sangat pun sebenarnya..sape2 yang ada dalam frend list FB masih boleh tahu apa yang aku buat..di mana aku berada..tapi xdelah secara detail sangat kan..privacy tu atas sebab2 keselamatan... ha cerita pasal keselamatan nie..aku terfikir..ada lah dalam 2-3 hari lepas ada orang ketuk pintu katanya dari astro..pemasangan percuma...macam pelik je gi ketuk pintu rumah ke rumah nak pasang astro time waktu kerja...menimbulkan kemusykilan di situ...so nasihat aku, jangan senang2 nak buka pintu rumah selagi korang x tau sape yang ketuk pintu...

Alkisah sebulan 1 entry je kan..haha...nuffnang statik gitu jelah... oklah jumpa lagi..tata..titi..tutu..

0 kesan degil: