.

Friday, March 06, 2015

Rupanya...

Salam...

Dah terlalu lama aku tak menaip..berkongsi cerita suka duka perjalanan hidup..ya masa...masa mengubah segalanya... kerana masa jugak..aku kini terasa semakin jauh dengan cerita² untuk dikongsikan dalam blog nie...

Sedar tak sedar dah bertahun aku menyepi dari bercerita tentang hidup aku...kalau dulu macam² aku cerita kat blog aku nie...sampaikan rasanya orang boleh kenal aku kot meski tak pernah berjumpa...

Sekarang hidup aku lebih banyak tak didedahkan kepada umum...bila tarikh last aku bercerita pasal diri aku kat blog nie pun..aku dah tak ingat..kena tengok balik la post² yang sebelum nie...

Oklah x sempat nak citer panjang... jumpa lagi di lain post...

Salam...


Sent from Samsung Mobile.

0 kesan degil: