.

Thursday, January 28, 2016

Jangan Marah Saya

Salam...

Hai semua follower..err ada lg ke yg follow blog nie? JANGAN MARAH SAYA ya..koz dah lama tak update blog.. sekarang buzy dgn FB,IG dan lain2 sampai tak dan dah nak menaip kat blog...

Tapi dengan blog nielah saya bermula kenal dengan dunia luar...ehh silap..kenal dunia maya... oklah cuba untuk bercerita setelah sekian lama menyepi...at least satu post utk 1 hari..ohhh bjayakah...

Kalau perasan start dari penghujung tahun 2012 saya dah slow bercerita kat blog nie kan.. kekangan waktu dengan aktiviti seharian membataskan saya untuk bercerita lebih panjang di sini.. tapi saya ada masa berjam2 untuk "CANDY CRUSH" haha..korang lagi terror kan.. saya baru je level 1382... jauh lagi perjalanan nie...

Untuk yang suka shopping meh tengok IG saya.. jangan lupa FOLLOW sekali ya..ok jumpa lagi nanti di next entry...

salam... 



Sent from my Samsung device